bruidsfotograaf den haag

  Mijn missie

Als journalistieke trouwfotograaf zorg ik ervoor dat jullie meest bijzondere dag wordt vastgelegd op een ongedwongen, pure en creatieve manier met oog voor detail. Authentiek en geen enkel belangrijk moment wordt gemist. Zodat jullie jaren later door middel van de foto's nog steeds kunnen nagenieten en de sfeer kunnen voelen van de dag waarop jullie de liefde vierden.


Hieronder leg ik jullie in grote lijnen uit hoe ik te werk ga. 
Hebben jullie nog vragen of willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact op.
Deze enthousiasteling heel er super veel zin in om jullie mooiste dag vast te leggen.

De eerste date 

Kennismakingsgesprek 

Als fotograaf ben ik de hele dag aanwezig op jullie bruiloft. Het is dus belangrijk dat er een klik is tussen ons. Jullie kunnen vrijblijvend een online kennismakingsgesprek inplannen, zodat wij elkaar leren kennen. Aan de hand van dit gesprek ontvangen jullie een passende offerte en bepalen jullie of ik jullie trouwdag ga vastleggen.

Als het klikt 

Boeken
Als jullie voor mij kiezen als fotograaf voor jullie bruiloft, dan ontvangen jullie een factuur voor de aanbetaling. Zodra de aanbetaling van 20% is voldaan, staat jullie datum vast in mijn agenda.

verkering

Gesprek

Ongeveer twee weken voor de bruiloft hebben we nog een gesprek. Dan bespreken we hoe de dag er precies uit gaat zien en nemen we het draaiboek goed door. Vaak is de ceremoniemeester hier ook bij aanwezig.

De weg naar het altaar

De bruiloft

In grote lijnen ziet de dag er als volgt uit: we beginnen meestal bij jullie thuis. Daar fotografeer ik in een ontspannen sfeer de voorbereidingen van jullie trouwdag. Daarna volgt het "firstlook"-moment; het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien. Bij jullie thuis of op locatie. Dan volgen vaak de fotoshoot, de ceremonie, het diner en tot slot het feest. Uiteraard gaat dit helemaal naar jullie wensen en kan de volgorde aangepast worden. Ik fotografeer de hele dag door en leg alle momenten vast: puur en precies zoals ze zijn.

de kers op de taart

Afleveren

Binnen enkele dagen na de bruiloft ontvangen jullie een digitale preview met ongeveer tien foto's. Deze foto’s zijn bewerkt en in hoge resolutie. Binnen acht weken ontvangen jullie alle foto's van jullie droombruiloft; ook deze zijn digitaal en in hoge resolutie. Ze staan dan in een mooie digitale galerij. Mochten jullie ook voor een fotoalbum hebben gekozen, dan zal deze afhankelijk van jullie wensen binnen een 3 maanden worden afgeleverd.

Tessa van Huissteden Fotografie

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp