Over mij

Allereerst: wat leuk dat je mijn website bezoekt! De reden daarvan is zeer waarschijnlijk dat jij en je partner trouwplannen hebben. Gefeliciteerd! De tijd van inspiratie opdoen en een draaiboek maken voor de grote dag is aangebroken. Jullie bereiden je voor op een droombruiloft. De gebeurtenis die de boeken in gaat als de mooiste dag van jullie leven. 

Tijdens jullie bruiloft gebeurt er veel en later wil je dat natuurlijk allemaal terugzien. Daarvoor ben ik er! Maar natuurlijk wil je wel weten wie er dan rondloopt op zo’n belangrijke dag in jullie leven. Ook wanneer je van andere bijzondere momenten foto’s wilt, kan ik me goed voorstellen dat je wilt weten wie er aan de andere kant van de camera staat. Daarom stel ik me hier graag voor: 

Mijn naam is Tessa van Huissteden. Ik ben getrouwd met Mike en ben moeder van twee jongens: Johnny en Bobby-james  Met veel plezier wonen wij in Den Haag, Leidschenveen. Al jarenlang fotografeer ik en zo’n vier jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn grootste passie ligt bij trouwfotografie, maar lifestylefotografie staat op een mooie tweede plaats. 

Wanneer je mensen uit mijn omgeving vraagt ‘Hoe omschrijf je Tessa’?, dan zeggen ze: enthousiast, betrouwbaar, creatief en gezellig. En daar kan ik me gelukkig helemaal in vinden. 

En verder? Als ik niet aan het fotograferen ben, dan ga ik graag met mijn  jongens op pad; naar het strand of bos. Overigens hele mooie locaties voor een shoot! Ook probeer ik een aantal keer per week sportief bezig te zijn in de sportschool, waarna de sauna een heerlijke beloning is. Ik word ook heel blij van uit eten gaan met mijn man, soms met de kinderen erbij, en als de zon schijnt kun je me vinden op het terras. Mijmerend over de bruiloften die komen gaan … 

 

 

De droombruiloft waar jullie naar uitkijken, leg ik vast op een spontane, pure en creatieve manier met oog voor detail. Ik mis geen enkel belangrijk moment, zodat jullie achteraf volledig kunnen nagenieten van die prachtige dag.

Jullie verhaal vertel ik liever in beelden dan op schrift. Waarom? Ik ben dyslectisch. Het kan daarom voorkomen dat je ergens een spelfout ziet. Lezen en schrijven is soms lastig voor mij.
Ik nodig jullie zeker uit om contact op te nemen om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze enthousiasteling is helemaal klaar om jullie mooiste dag vast te leggen.

bruidsfotograaf den haag

Foto van Jill Streefland