tarieven

Over mij

Mijn naam is Tessa van Huissteden. Getrouwd en moeder van twee jongens. Ik ben fotograaf en mijn passie ligt bij de bruiloften.


De mensen om mijn heen zullen mij omschrijven als iemand die erg enthousiast, betrouwbaar, creatief en gezellig is.


Als ik niet aan het fotograferen ben, dan ga ik graag met mijn  2 jongens erop uit, naar het strand of naar het bos.


Ook probeer ik een aantal keren per week sportief bezig te zijn in de sportschool met als beloning de sauna.


Samen met mijn man (en soms met de kinderen) lekker uit eten gaan is ook iets wat we graag doen. Als het zonnetje schijnt zit ik graag op het terras.


Ik zal er voor zorgen jullie droombruiloft waar jullie naar uit hebben gekeken, vast te leggen op een ongedwongen, pure en creatieve manier met oog voor detail. Waarbij er geen belangrijk moment gemist wordt.

ongedwongen

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Als fotograaf zal ik de hele dag aanwezig zijn op jullie bruiloft. Het is dus belangrijk dat er een klik is. Jullie kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen zodat wij elkaar leren kennen. Aan de hand van dit gesprek bepalen jullie of ik jullie dag ga vast leggen.


Boeken

Als jullie voor mij kiezen als fotograaf voor jullie dag, dan ontvangen jullie een offerte. Zodra de aanbetaling van 50% is voldaan dan staat jullie datum vast in mijn agenda.


Gesprek

Zo ongeveer 4 weken voor de bruiloft zullen we nog een gesprek hebben. Dan bepreken we hoe de dag er precies uit gaat zien. Vaak is hier ook de ceremoniemeester bij aanwezig.


De bruiloft

De dag begint meestal bij jullie thuis. Daar fotografeer ik in een ontspannen sfeer de voorbereidingen van de dag. Daarna volgt het "firstlook" moment, het moment dat jullie elkaar voor het eerst gaan zien. Dat zal bij jullie thuis zijn of op een locatie. Dan volgt meestal de fotoshoot, de ceremonie, het diner, en als laatst het feest. Uiteraard gaat dit helemaal naar jullie wensen en kan de volgorde aangepast worden. Ik fotografeer de hele dag door en leg alle momenten vast, puur en precies zoals ze zijn.


Afleveren

Binnen 48 uur ontvangen jullie een digitale preview met ongeveer 10 foto's. Deze zullen ook bewerkt zijn en in hoge resolutie. Binnen 4 weken ontvangen jullie alle foto's van jullie droombruiloft, ook deze zijn digitaal en in hoge resolutie. Ze staan dan in een mooie digitale galerij. Mochten jullie ook voor een album hebben gekozen, dan zal dit afhankelijk van jullie wensen binnen een maand kunnen worden afgeleverd.