Over mij

Allereerst: wat leuk dat je mijn website bezoekt! De reden daarvan is zeer waarschijnlijk dat jij en je partner trouwplannen hebben. Gefeliciteerd!
De tijd van inspiratie opdoen en een draaiboek maken voor de grote dag is aangebroken. Jullie bereiden je voor op een droombruiloft. De gebeurtenis die de boeken in gaat als de mooiste dag van jullie leven.

Tijdens jullie bruiloft gebeurt er veel en later wil je dat natuurlijk allemaal terugzien. Daarvoor ben ik er! Als trouwfotograaf maak ik onvergetelijke foto's waarop iedereen zichzelf is. Ontspannen ,vrolijk of emotioneel maar altijd echt en oprecht.
Ik laat jullie zien hoe jullie de dag hebben beleeft. Ik mis geen belangrijk moment ook de kleine hoogte punten worden niet gemist. Maar vooral de liefde tussen jullie en de belangrijke mensen naast jullie leg ik vast. Zodat jullie achteraf nog heerlijk kunnen nagenieten van jullie grote dag. Mijn stijl is verhalend, vol emotie spontaan en oprecht.

Dus kortom de trouwfotograaf voor spontane foto's 


Mijn naam is Tessa van Huissteden. Ik ben getrouwd met Mike en ben moeder van twee lieve jongens: Johnny en Bobby-james  Met veel plezier wonen wij in Den Haag, Leidschenveen. Al jarenlang fotografeer ik en zo’n negen jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn grootste passie ligt bij trouwfotografie, maar lifestylefotografie staat op een mooie tweede plaats. 

Wanneer je mensen uit mijn omgeving vraagt ‘Hoe omschrijf je Tessa’?, 

Dan zeggen ze: enthousiast, betrouwbaar, zorgzaam, creatief en gezellig. En daar kan ik me gelukkig helemaal in vinden. 

En verder? Als ik niet aan het fotograferen ben, dan ga ik graag met mijn  jongens op pad; naar het strand of bos. 

Overigens hele mooie locaties voor een shoot! Ook probeer ik een aantal keer per week sportief bezig te zijn in de sportschool, en paardrijden is iets wat ik ook elke week erg graag doe. Ik word ook heel blij van uit eten gaan met mijn man, en soms met de kinderen erbij, en als de zon schijnt kun je me vinden op het terras. 


Ik nodig jullie zeker uit om contact op te nemen om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze enthousiasteling is helemaal klaar om jullie mooiste dag vast te leggen.


Lieve woorden van bruidsparen

Tessa is echt een geweldige fotografe. Het voorgesprek was al leuk en gezellig, waarbij wij ook onze wensen hebben aangegeven. Ze luistert goed naar wat je wel en niet wil en geeft waar nodig ook tips aan of punten waar je ook aan kunt denken. Denkt goed met je mee en verteld ook haar idee bij de dag. Uiteindelijk super leuke spontane foto's gemaakt waardoor je de dag gewoon weer opnieuw beleefd.

Voor spontane en hele mooie foto's ben je bij Tessa aan het goede adres! Je merkt niet dat ze er is en toch is ze overal! Wat heb je onze dag tof vastgelegd we zijn er mega blij mee thanks again!

Wat kunnen we nagenieten van de foto’s die Tessa op onze trouwdag heeft geschoten! Tessa was vanaf het moment van kennismaking duidelijk, vriendelijk en geïnteresseerd in wensen van ons als bruidspaar. We hebben gekozen onze trouwfoto’s van ons samen in de stad Delft te maken. We zijn helemaal weg van de foto’s in perspectief. En krijgen veel leuke reacties van mensen om ons heen. Tessa, nogmaals onwijs bedankt!!

Tessa is dé fotograaf voor op bruiloften. Ze weet precies het juiste moment vast te leggen zodat je de emotie van het moment in de foto’s voelt. Ze houd rekening met de wensen van de klant en geeft goed advies. Een zeer fijne fotograaf voor op een van de mooiste dagen in het leven!

Wij hadden het genoegen om Tessa als onze bruidsfotograaf te hebben op onze speciale dag, en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe geweldig haar werk is. Vanaf het begin was Tessa de hele dag aanwezig en heeft ze elk belangrijk moment vastgelegd met een scherp oog voor detail. 

Wij kunnen Tessa zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en gepassioneerde bruidsfotograaf!
Bedankt, voor het vastleggen van onze mooie dag op een manier die we koesteren!